Deze site maakt gebruik van: Cookies
 
 
Voetbal games
 
Fifa 2008
PlayStation 2
Electronic Arts
Full version | Nederlandse versie | Online optie
Releasedatum: 24.09.2007
Geschikt voor: 3 jaar en ouder
EAN: 5030946059157
Beschrijving:
FIFA 08 is de jaarlijkse uitgave in de FIFA-reeks. In FIFA 08 kun je in de schoenen van een professionele speler stappen in de nieuwe modus genaamd "Be A Pro: Co-op Season". Hierin krijg je te maken met de disciplines van een echte professionele voetbalspeler. Van het positioneren en tackelen tot het lezen van het veld en passen. Met je gemaakte speler kun je het veld betreden en als deze voetballer een hele wedstrijd spelen. Gedurende het seizoen kun je hem laten uitgroeien tot een elite speler. In deze modus kun je met drie vrienden spelen en hun andere spelers laten spelen van je favoriete club, daarnaast kun je individuele uitdagingen voltooien om de vaardigheden van je speler te verbeteren en je team naar de overwinning te leiden. Terwijl je hiermee bezig bent moet strijd je tegen je vrienden om de beste speler van het seizoen te worden.

FIFA 08 bevat ook een aangepaste handmatige besturing, waardoor je betere controle hebt over steekpasses en lange ballen. Je doelman kun je dit keer in één-op-één situaties besturen waardoor jij zelf een aanvaller zult moeten tegenhouden. Een nieuwe verdediging en positionering logica zorgt ervoor dat je veel strategischer de tegenstander te lijf kunt gaan. Hierdoor zullen je spelers op het juiste moment op de juiste plaats zijn en de hele tijd mogelijkheden en gevaren zien.

Je kunt je club managen zodat je voor elke verschillende tegenstander klaar bent en gebruik kunt maken van een aangepaste opstelling. Om de perfecte opstelling en tactiek te vormen kun je je eigen unieke strategie ontwerpen. Hierbij kun je spelers rollen geven en op de juiste positie zetten zodat ze optimaal samenwerken met hun medespelers.

FIFA 07 introduceert tevens Online Football Clubs waarin je je eigen groep kunt maken en andere voetbalfans kunt toevoegen en spelers online kunt uitdagen. Door je voetbalclub online te helpen kun je een betere status verkrijgen in de online gemeenschap. Hoe belangrijker een wedstrijd is, hoe meer punten je hiermee kunt verdienen.

FIFA 08 bevat 30 echte stadiums, 30 officiële competities en meer dan 14,000 spelers die alle zeer getrouw zijn nagemaakt. Online kun je tevens meedoen in interactieve competities en het opnemen tegen je grootste rivalen in een seizoen van de F.A. Premier League, de Bundesliga, de French Ligue 1 en de Mexican 1st Division. In een speciale quiz kun je je kennis over de wereld van voetbal testen. Hier krijg je duizenden vragen voorgeschoteld waarmee je bij een goed antwoord punten kunt verdienen die je kunt gebruiken om extra's vrij te spelen.
 
   
Fifa Street
PlayStation 2
(Platinum Edition)
Engelse versie
EAN: 5030946047963
Beschrijving:
Speel de sterren van de hemel in de ultieme combinatie van speelhal-actie en freestyle straatvoetbal met FIFA STREET van EA SPORTS BIG.

Tijdens het spelen van deze voetbalsimulatie mag je alle spelregels vergeten. Zo kun je genieten van voetbal in zijn puurste vorm, waarbij jouw weergaloze balbehandeling en unieke stijl centraal staan.

Neem het op tegen de beste voetbalprofs ter wereld en geef je tegenstander het nakijken door middel van je eigen techniek en manier van spelen. De wedstrijden, waarin twee teams van vier spelers tegenover elkaar staan, vinden plaats op allerlei internationale locaties, die stuk voor stuk representatief zijn voor de wereld van het straatvoetbal. Maak de ene verrassende 'move' na de andere en verdien het respect van je tegenstanders door op beslissende momenten de mooiste trucjes uit te halen. In FIFA Street worden de spelers dynamisch aan elkaar gekoppeld. Om je tegenstander te verslaan, heb je balbeheersing en techniek nodig en moet je op het juiste moment de perfecte actie kunnen maken.

Vergeet de stadions en spelregels van het moderne voetbal en laat zien wat je kunt op tien unieke straatlocaties wereldweid. Speel in de Braziliaanse krottenwijken of op de pleinen van Amsterdam en ervaar hoe voetbal overal ter wereld leeft.

Stel je eigen team samen en neem het op tegen de beste voetballers ter wereld. Bouw een reputatie op tot je team niet meer te stuiten is en elke straatvoetballer tegen je opkijkt.

Voetbalprofs spelen straatvoetbal:
Maak een keuze uit de beschikbare nationale elftallen en stel je eigen straatvoetbalteam samen door de beste voetbalprofs ter wereld te selecteren.

Snelle, intuïtieve besturing:
Dankzij de supersnelle en gebruiksvriendelijke besturing kun je eenvoudig je eigen trucjes, schijnbewegingen en panna's maken.

Straatlocaties overal ter wereld:
Vergeet de stadions en spelregels van het officiële voetbal. Speel op tien straatlocaties verspreid. over de hele wereld, waarin de uitgesproken cultuur en unieke stijl van elke regio tot uitdrukking komt.

De muur is de vijfde man:
Maak op elke locatie gebruik van de muur om tactische acties en dynamische passes te maken.

Breek de wedstrijd open:
Laad je spelbreker en geef je tegenstanders voetballes met verbluffende trucjes, die de aanzet geven tot onhoudbare schoten en onvergetelijke momenten.

De straat is van jou:
Maak je eigen spelers en ontwikkel je personages om beloningen vrij te spelen en spelers weg te kapen bij je tegenstanders. In deze spelstand voor één speler heb je maar één doel: alom respect verdienen door gewoon de allerbeste te zijn.
 
 
 
Start: augustus 2005 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020