Deze site maakt gebruik van: Cookies
 
 
 
 
 

Ads door Google
Disclaimer van Voetbalboekwinkel.nl

Copyright
Linken
Instellingen
De informatie die in Voetbalboekwinkel.nl wordt aangeboden is voor eigen risico van de gebruiker. In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links worden regelmatig op hun geldigheid getest.
Exclusief batterijen. Koel en donker bewaren. Schudden voor gebruik. Millennium bestendig. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg bij inwendig gebruik eerst uw arts. Kan de rijvaardigheid beÔnvloeden.
   
Privacybeleid
  Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geÔnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.
 
Copyright Voetbalboekwinkel.nl

Disclaimer
Linken
Instellingen
Alle teksten en javascript programma's © 2021 Stef Blijboom Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van Voetbalboekwinkel.nl op diskette, cd-rom, dvd of welk ander medium dan ook te verspreiden. Het is ook niet toegestaan om gedeeltes van Voetbalboekwinkel.nl over te nemen.

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Iets aan te vullen? Kritiek? Lof? Stuur een mailtje

 

Het linken van Voetbalboekwinkel.nl
 

Disclaimer
Copyright
Instellingen
Natuurlijk mag je linken. Graag zelfs.
Is goed voor informatie-uitwisseling. Titel: Voetbalboek informatie
URL: http://wwww.Voetbalboekwinkel.nl
 
Optimale instellingen

Disclaimer
Copyright
Linken
Omdat ik zelf gebruik maak van Microsoft Internet Explorer versie 5.0. Zal Voetbalboekwinkel.nl zonder problemen werken met deze browser. Omdat er intensief gebruik gemaakt wordt van JavaScript is het noodzakelijk dat deze scripts vertaald kunnen worden.

Kleuren: 65536 kleuren       JavaScript
Resolutie: 1024 x 768 pixels  
Browser: MSIE 5.0  
Lettertype: hoofdzakelijk Times New Roman  

Ads door Google
 
 
Start: augustus 2005 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020